Your Mobile & House call Veterinarian in Denton and Surrounding Areas
Ik wilde gewoon “herinneringen aan verkrachtingsterren sterven
Ik wilde gewoon “herinneringen aan verkrachtingsterren sterven

Ik wilde gewoon “herinneringen aan verkrachtingsterren sterven

“Ik wilde gewoon sterven”: herinneringen aan sterren over verkrachting

Het geslachtssymbool van de jaren 90, altijd eerlijk gezegd de charmes van zijn figuur demonstreren, met een verleidelijke glimlach en een open uiterlijk – het is moeilijk te geloven dat “Savader Malibu” het monsterlijke misbruik overleefde, terwijl nog steeds volledig baby.

Nu is ze 46, beschermt ze actief dierrechten. Enkele jaren geleden, op een van de Cannan Party, vertelde Pamela het verhaal van zijn jeugd. Het blijkt dat Pamela vele gevallen van verkrachting doorgaat. De eerste aflevering vond plaats toen ze slechts zes jaar oud was.

Madonna

De zanger vertelde hoe het bijna onmiddellijk werd verkracht na het verhuizen naar New York in de jaren 1970.

“In het eerste jaar na het bewegen was ik verkracht op het dak van het gebouw, waar ze sleepten, een mes op mijn rug zetten. Drie keer brak in mijn appartement, hoewel ik geen idee heb waarom – ik had geen waardevol, behalve de radio die de eerste keer werd gestolen. “.

Oprah Winfrey

De kindertijd van de meest invloedrijke vrouw van de Verenigde Staten is onmogelijk om een ​​welvarend te bellen. Bij een van de lezingen aan de Universiteit van Bolla, vertelde ze hoe vaak haar sloeg op school – Oprah verduidelijkt dat dan gebeurde het vaak met donkere meisjes.

Maar het bleek niet het ergste. Bij negen jaar verkrachtte Oprah zijn eigen neef, en zodat het meisje niet is uitgevoerd, behandelde haar ijs.

Daarna werden ze regelmatig verkracht door andere familieleden, van 10 tot 14 jaar. Tijdens deze periode woonde Oprah bij zijn moeder. In het 14e meisje werd zwanger en vertrok om te leven aan zijn vader, die haar dochter verbood om jongens te ontmoeten, te laat en laat te lopen. Haar opleiding heeft hij voorrang gemaakt. Waar wist hij niet dat toen de Opra naar hem verhuisde, ze al zwanger was. Twee weken later leverde Oprah een kind bevallen, maar hij stierf kort na de geboorte.

“Het was gewond,” de oblast wordt erkend – maar ook mij, en mijn vader besloot dat dit de tweede kans voor mij is. “.

Als volwassene probeerde Winfrey alles te bespreken wat er met familieleden is gebeurd, ze weigerden te luisteren en een meisje in een leugens te beschuldigen.

Mike Tyson

In 2014 bekende de bokskampioen, bekend voor wie iemands oor heeft bekendgemaakt aan een van de radioshow van de Opie Radio in het feit dat hij werd verkracht door een willekeurige voorbijganger toen hij zeven was.

Het was een willekeurige aflevering: Tyson vertelt hoe een onbekende oude man hem recht op straat greep en verkrachtte, nadat de jongen erin slaagde te ontsnappen.

We herinneren je eraan dat Mike Tyson zelf drie jaar in de gevangenis diende voor verkrachting.

Tim rot

Acteur en directeur Tim Roth sprak voor het eerst dat hij het geweld in 1999 na de vrijlating van zijn debuut “militaire zone” overleefde over de insticanties en huiselijk geweld www.swingers.startee.nl/. Maar de details van zijn drama werden alleen in 2016 bekend.

De mond gaf toe dat de verkrachter zijn eigen grootvader was, die niet alleen zijn kleinzoon verkrachtte, maar ook de vader.

“Hij (Vader Tim Rota – bij benadering. rood.) Werd een slachtoffer van geweld. Zoals ik. Maar ik leed niet van mijn vader, maar van wie hem verkrachtte – het was zijn vader. Hij was een verdomde verkrachter “.

Teri Hatcher

De ster van “wanhopige huisvrouwen” van vijf tot acht jaar verhoogde zijn eigen oom – Richard Hace Stone. Een klein meisje zijn, zwijgt Teri erover, bang en beschouwde zich schuldig aan

http://jafuisanta.com.br/just-how-to-bypass-bumble-picture-verification-e/

wat er is gebeurd. De waarheid zweefde in 2002, toen de buurman van veertienjarige Sarah zelfmoord pleegde nadat Richard haar ook heeft verkracht.

Toen vertelde Teri haar verhaal publiekelijk en gaf een getuigenis in de rechtbank. Richard geplant voor 12 jaar. Teri Hatcher ondersteunt actief slachtoffers van seksueel geweld en moedigt ze aan om niet te worscheren wat er is gebeurd.

Lady Gaga

In 2014 was de Wereldgemeenschap geschokt door de erkenning van de snelle zanger, die in 19 jaar werd verkracht door een muzikale producent die 20 jaar ouder was.

“Al vele jaren hield ik dit incident in mezelf, niet wetend hoe ik met emoties kan omgaan. Ik wist niet hoe ik het moest nemen en stop mezelf de schuld. Wat voor altijd gebeurde, veranderde mijn leven

, “zei Gaga bij de presentatie van de documentaire van de jachtgrond over geweld in kinderkampen.

De zanger keek naar de reden voor zichzelf en dacht dat het gebeurde vanwege haar uiterlijk of vanwege liefde voor provocaties.

Tien jaar later schreef Lady Gaga een lied totdat het met je gebeurt (“Hoewel het niet met jou gebeurt), die de officiële soundtrack is geworden voor een documentaire film over geweld in de student-hostels de jachtzone (” Hunting Zone “).

Bij de première van de film heeft Gaga toegegeven dat ervaren geweld voor altijd van haar leven veranderde, maar ze kon het omgaan met pijn om verder te gaan.

Ashley Judd

“De zomer van 1984 was niet gemakkelijk. Ik heb een volwassen man twee keer verkracht, en de andere systematisch gesteund tegen mij. Het kostte veel tijd om naar zichzelf toe te komen na deze gewelddaden, genezen dit morele verwonding en stop met weerloos, “schreef de actrice in zijn essay tegen cyberbulling.

Judd is al toegegeven dat hij drie keer verkracht is. Ze verduidelijkt dat een van de aanvallers haar familielid was: “Ik had het niet eens dat ik een slachtoffer werd van incest. Ik heb geleerd geleerd te geloven dat onze levensstijl absoluut normaal is en nooit klagen, zelfs als ik er een enkele dagen of zonder waarschuwing was overgebracht "overwoekerd" Andere verwanten. Daarnaast heeft het huis nooit marihuana vertaald.

Leave a Reply

Your email address will not be published.