Your Mobile & House call Veterinarian in Denton and Surrounding Areas
Meisjes met lelijke jongens zijn gelukkiger, zeggen wetenschappers
Meisjes met lelijke jongens zijn gelukkiger, zeggen wetenschappers

Meisjes met lelijke jongens zijn gelukkiger, zeggen wetenschappers

Meisjes met lelijke jongens zijn gelukkiger,

zeggen wetenschappers

Nieuwe studie toonde aan dat de externe onaantrekkelijkheid van de partner één groot pluspunt heeft voor relaties.

Een studie uitgevoerd door de Faculteit Psychologie van de Universiteit van Florida bevestigde dat je lang voelde intuïtief: Ja, je verdient een meisje veel aantrekkelijker dan jijzelf. Bovendien zal

alleen zo’n meisje gelukkig doen. En het ding is wat.

Wetenschappers van Florida onder leiding van Dr. Tanya Reynolds analyseerden de persoonlijke gegevens van meer dan 200 pasgetrouwden op 20-jarige leeftijd. Vragen van de vragenlijst betrof voornamelijk gewoonten van respondenten, hun dagelijkse behandelingen voor zichzelf en in het algemeen hun relatie tot hun eigen uiterlijk.

De resultaten trokken geloof terug in een mooie toekomst, zelfs de meest lage aantrekkelijke inwoners van de Universiteit van Florida.

Het bleek dat die vrouwen die hun echtgenoten aantrekkelijker waren, constant ongelukkig waren met hun eigen uiterlijk. Ze zaten op diëten en verergerden hun lichaam met fitnesslessen, alleen maar om hun aantrekkelijkere echtgenoot te passen. Ze werden nog steeds voortdurend gekweld door angst dat deze aantrekkelijkere echtgenoot iemand aantrekkelijker zal ontmoeten (blijkbaar, in de kamagra online rij voor low-calorie smoothies).

Tegelijkertijd waren die vrouwen die aantrekkelijk waren dan hun echtgenoten absoluut gelukkig. Ze kwelden zichzelf niet aan sport en dieet en maakte zich geen zorgen dat hun lage krachtige echtgenoot Dera zou geven (aan wie hij met drie oren is, naast mij,?). Dat wil zeggen, met macht en vooral genoten van hun stabiele relaties en hun hoge zelfrespect.

Dus, wanneer je de volgende keer een ongelooflijke schoonheid naast het gewone type zult ontmoeten, wees dan niet verrast. (Voor je geluk wensen we jou, zodat je dit gewone type krijgt.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.