Your Mobile & House call Veterinarian in Denton and Surrounding Areas
Eerste dag op het werk hoe te gedragen en wat is beter niet om te doen
Eerste dag op het werk hoe te gedragen en wat is beter niet om te doen

Eerste dag op het werk hoe te gedragen en wat is beter niet om te doen

Eerste dag op het werk: hoe te gedragen en wat is beter niet te doen

Dromen hebben het werk gevonden en binnenkort de eerste werkdag? Geluk kan alleen bang zijn om iets verkeerds te doen. Hoe navigeren in de stream van nieuwe informatie, niet te verloren en manifesteert zich op de best mogelijke manier? Ervaren psychologen zullen vertellen hoe ze zich moeten gedragen en wat beter is om niet op de eerste dag te doen bij de nieuwe baan.

Hoe te gedragen op het werk op de eerste dag

Nieuwe baan, nieuw team, nieuw kantoor – het is niet verrassend dat de eerste werkdag een grote stress veroorzaakt. Een persoon moet veel herinneren, om kennis te maken met collega’s, een goede indruk te maken. Zal de strategie helpen die uit verschillende stappen bestaat.

Kom op tijd

Dit vrij eenvoudig en begrijpelijk item is niet altijd gemakkelijk, maar het is onmogelijk om op de eerste dag te werken. Dit voegt geen bonussen toe in de ogen van het leiderschap, of in de ogen van collega’s.

Hoe te leren om van jezelf te houden: werkt tips

Zorg ervoor dat u op tijd naar een nieuwe baan komt:

 1. Speel de weg naar het kantoor vooraf en bepaal de tijd die je nodig hebt om in een kalm tempo en zonder haast.
 2. Bereid alle nodige dingen van de avond, inclusief kleding.
 3. Start de wekker dus om iets eerder dan normaal te staan, of vraag iemand om je wakker te maken als je bang bent om te slapen.

Kom op tijd aan het werk, je kunt rustig genoegen nemen met een nieuwe plek en je bewijst jezelf met een punctuele persoon.

Ontmoet collega’s

Op de eerste dag is het belangrijk om kennis te maken met die medewerkers met wie we het vaakst moeten werken:

 1. Probeer hun namen te onthouden: schrijf kort op wie wordt gebeld en wie verantwoordelijk is voor wat.
 2. Als het hoofd je niet aan iemand heeft voorgesteld, kom dan te leren kennen. Het zou leuk zijn om van tevoren te leren hoe je je moet gedragen met de baas, vooral als het een vrouw is.
 3. Als je iemands naam bent vergeten, aarzel dan niet om te vragen, vooral als het team groot is en je meteen verschillende dozijn medewerkers presenteerde.

Hoe wordt je een rustige en uitgebalanceerde persoon

Een van de meest gezellige mensen in de wereld volgens het Forbes Magazine Kate Ferrazzi in het boek “Nooit eten alleen” benadrukt het belang van manifestatie van vriendelijkheid en openheid. Leer van collega’s waar en hoe ze dineren. Op de eerste werkdag, doe mee met hun bedrijf, zelfs als je het leuk vindt om alleen te dineren. Tijdens een gezamenlijke lunch is het gemakkelijker om informele kennissen te binden en belangrijke informatie over het nieuwe team te leren.

Aan het werk nemen

Hoe te gedragen op de eerste dag op het werk: Freepick

Om lid te worden van het nieuwe team, zal het tijd kosten. Doe het op een dag het is onmogelijk. Daarom, na kennismaking met collega’s, gaat u verder met directe taken:

 1. Bekijk de werkdocumentatie en uw taken.
 2. Vraag het hoofd om te helpen bij het opstellen van een duidelijk actieplan voor deze dag en voor de eerste week tenminste.
 3. Begin te handelen zonder een haast, tonen professionaliteit en verantwoordelijkheid.
 4. Organiseer een werkdag, rekening houdend met de prioriteit van taken, zoals adviseert consultant over organisatorisch beheer van Stephen Kovi in ​​het boek “7 vaardigheden van hoge efficiënte mensen” kamagra 100 mg.

Hoe te stoppen met nerveus op kleinigheden: effectieve tips

Let op de werkplek: let op wat u bij de hand moet hebben en comfortabele voorwaarden kunt creëren.

Vragen stellen

Hoe meer informatie op de eerste werkdag leren, hoe eenvoudiger en snellere aanpassingen aan het team. Professionele psycholoog-consultant Elena Kolobkova beveelt niet verlegen om om hulp te vragen of de Raad te vragen tegen meer ervaren werknemers.

Vraag collega’s of manager (indien mogelijk) over alles wat interesses of wat onbegrijpelijk is. Probeer te onthouden, maar beter informatie te schrijven. Vragen zullen helpen om fouten te voorkomen, dus binden dating. Het feit dat ze veel opkomen is absoluut natuurlijk voor de beginner.

Let op sociale netwerken

De bedrijven hebben meestal werkende chatrooms of groepen op sociale netwerken. Stel deze vraag en vraag je om je daar toe te voegen. Dus je zult bewust zijn van alle nieuws en Contacten Collega’s krijgen.

Hoe Shine te overwinnen: 10 stappen naar zelfvertrouwen

Bovendien, in sociale netwerken, kunt u onopvallend de motivatie voor nieuw werk benadrukken. Na de eerste werkdag:

 1. Update professionele informatie over uzelf, geef een nieuwe taak op.
 2. Abonneer u op de pagina’s en collega’s van het bedrijf.

Sociale netwerken helpen dichterbij om kennis te maken met bedrijfscultuur en zich bewust zijn van nieuws.

Houd vertrouwen en positief. Herinner jezelf eraan dat elk van de collega’s ooit in je plaats was, niemand verwacht alles van jou en onmiddellijk. Focus op de directe taken en probeer ze zoveel mogelijk uit te voeren.

Wat kan niet worden gedaan op de eerste dag op het werk

Het is belangrijk om de lijst te onthouden van wat niet nodig is om op de eerste werkdag te doen. Deze aanbevelingen zijn nuttig, zowel in de eerste fase van de toegang tot het nieuwe team en in de toekomst.

HOE WERK OP RECHTS: Effectieve tips

Probeer uw regels niet vast te stellen

Perfect normaal als je op zoek bent naar hoe ze in een nieuw bedrijf werken, iets willen veranderen. Maar vergeet niet dat ze onderdeel werden van een goed gecoördineerd team met zijn waarden en bepaalde werkconcepten.

Word niet een revolutionair op de eerste dag. Kijk en probeer te accepteren wat ik zou willen uitdagen. Na een tijdje, probeer dan in het team iets aan te passen, maar waarschijnlijk zal zo’n behoefte verdwijnen.

Wees niet goed

Wat kan niet worden gedaan op de eerste dag op het werk: Freepick

In de gevestigde groepen gebruiken vaak dat nieuwkomers niet nee kunnen zeggen. Dus geven ze een mildandig werk of raak opnieuw toe wat niemand wil doen. Maak een dergelijke fout niet, zodat collega’s in de toekomst uw betrouwbaarheid niet hebben gebruikt. Voor deze:

5 Secrets Weekend met echtgenoot zonder ruzie en

conflicten

 1. Onderzoek uw taken om duidelijk te weten wat er in zit, maar wat is dat niet.
 2. Als de collega vraagt ​​om iets te doen dat niet is opgenomen in de cirkel van uw taken, vertel me het me goed dat u het verzoek niet kunt vervullen, omdat ze zich bezighouden met hun onmiddellijke verplichtingen.
 3. Wees beleefd, maar hard.

Neem geen deel aan Corporate-intriges

Door deel te nemen aan gesprekken van werknemers op de eerste werkdag, kunt u iets onaangenaams horen over de organisatie of over collega’s. Mensen klagen vaak over een laag salaris, de verwerking, de ontoereikendheid van de autoriteiten. Het kan zowel val als intriges zijn die nog niet bekend zijn.

Vergeet niet dat er altijd het tegenovergestelde gezichtspunt is. Probeer niet bij dergelijke gesprekken betrokken te zijn, en als ze niet kunnen worden vermeden, dan de leiding over jezelf: glimlach, knikkend je hoofd, maar ben het niet mee eens. Beperk in de toekomst de communicatie met dergelijke collega’s totdat u het in een situatie bevindt.

Hoe de zaak tot het einde te brengen en niet om de motivatie te verliezen?

Verwijder niet uit het team

Op de eerste werkdag is het belangrijk om maximale aandacht te schenken aan nieuwe taken en verdiepen in de basisprocessen. Collega’s zijn nog niet bekend en communiceren met hen zullen inspanningen vereisen, maar stel het niet uit voor later:

 1. Hallo met nieuwe mensen eerst en maak kennis met hen.
 2. Open voor communicatie.
 3. Vragen stellen.

Sluit niet in jezelf, ga niet met je hoofd in het bedrijfsleven zonder iemand in de buurt te nemen. De meeste collega’s wachten op de eerste stap van de newbie, dus wees niet bang om het te halen.

Verliest geen controle

Sommige bedrijven vieren de opkomst van nieuwe werknemers. Als er zo’n traditie is, neemt u groeten, maar houd uzelf in uw handen:

 1. Misbruik geen alcohol.
 2. Geef niet alle persoonlijke informatie.
 3. Niet opleggen wat betreft vriendschap en hechte relatie.

Hoe wordt je je nieuwe team?

Op de eerste werkdag zijn in een positieve stemming, attent en verzameld. Neem tijd en workflow en collega’s. Kijk meer over wat er gebeurt, stel vragen en al snel wordt alles vertrouwd en comfortabel.

Leer over de eerste

Abonneer en erken over vers nieuws van Kazachstan, foto’s, video’s en andere uitsluitingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.